Високоефективний препарат для профілактики дефіциту та забезпечення рослин бором.
На основі легкодоступних біологічно активних форм бору.
Високоефективний препарат для профілактики та забезпечення рослин бором.
Під час застосуванні препарату у рослин:
В умовах дефіциту бору, зокрема за результатами візуальної чи лабораторної діагностики, для всіх культур (особливо для плодово-ягідних та овочевих) рекомендується виконувати повторні обробки з інтервалом 7-10 днів.Для досягнення кращих результатів рекомендуємо виконувати підживлення в комплексі з іншими препаратами (згідно технологічних схем для відповідної культури). Дивіться рекомендовані схеми застосування добрив «Квантум».
Під час проведення позакореневого підживлення, витрата робочого розчину становить:
Обробки виконуються стандартними обприскувачами. Робочий розчин готують безпосередньо перед внесенням. Заповнюють бак на 2/3 водою та при перемішуванні послідовно додають компоненти, дочекавшись рівномірного перемішування попереднього компонента. Обприскування проводити зранку або ввечері. Оптимальна температура повітря 10-25°С, швидкість вітру до 5 м/с.
Застереження. Не рекомендується виконувати обробку в умовах дії низьких або високих температур повітря, інтенсивного сонячного випромінювання та сильного вітру.
Можливе сумісне внесення «Квантум БОР КЛАСИК (B)» разом із засобами захисту рослин та іншими добривами. Перед змішуванням рекомендується перевірити сумісність препаратів: тестове приготування робочого розчину не повинно давати осад. Допускається незначне помутніння.
Культура | Фаза росту і розвитку | Норма витрати, л/га |
Озима і яра пшениця, озимий і ярий ячмінь, озиме жито |
Кущення (ВВСН 21-29) | 0,3 |
Вихід в трубку – прапорцевий лист (ВВСН 30-49) | 0,2 | |
Кукурудза | 3-5 листків (ВВСН 13-15) | 0,3 |
6-8 листків (ВВСН 16-18) | 0,3 | |
4-6 листків (перед зимою) (ВВСН 14-16) | 1,0 | |
Соняшник | 2-3 пар листків (ВВСН 14-16) | 0,5-1,0 |
5-6 пар листків (10-12 листків) (ВВСН 30-33) | 1,0 | |
Бутонізація (фаза зірочки) (ВВСН 51-55) | 0,5-1,0 | |
Озимий і ярий ріпак, гірчиця | Весняна розетка – стеблування (ВВСН 21-39) | 1,0-2,0 |
Бутонізація - перед цвітінням (ВВСН 50-61) | 1,0 |
Культура | Фаза росту і розвитку | Норма витрати, л/га |
Картопля | Цвітіння (ВВСН 61-69) | 1,0 |
Бульбоутворення (ВВСН 40-41) | 1,0 | |
Томати, перець, баклажани | Початок цвітіння (ВВСН 61-63) | 1,0 |
Повне (масове) цвітіння (ВВСН 63-69) | 1,0 | |
Огірки | Ріст і розвиток листків (ВВСН 12-29) (з інтервалом 7-10 днів) | 1,0 |
Культура | Фаза росту і розвитку | Норма витрати, л/100 л води |
Зерняткові (яблуня, груша, айва) | Перед цвітінням (ВВСН 51-59) | 0,2 |
Після цвітіння (ВВСН 71-72) | 0,2 | |
Після збору врожаю (ВВСН 89-97) | 0,2 | |
Кісточкові (абрикос, персик, черешня, вишня, слива) | Білий бутон (ВВСН 51-55) | 0,2 |
Перед цвітінням (ВВСН 55-59) | 0,2 | |
Після збору врожаю (ВВСН 89-97) | 0,1 | |
Виноград | Перед цвітінням (ВВСН 51-59) | 0,2 |
Смородина, малина, аґрус | Перед цвітінням (ВВСН 51-59) | 0,2 |
Цвітіння (ВВСН 61-69) | 0,3 | |
Після збору врожаю (ВВСН 89-97) | 0,4 | |
Суниця (для ремонтантної – схему повторюють) | Початок - кінець цвітіння (ВВСН 61-69) | 0,4 |
Після збору врожаю (ВВСН 89-97) | 0,3 | |
Горіх | Набухання бруньок (ВВСН 01-09) | 0,2 |
Цвітіння (ВВСН 61-69) | 0,2 | |
Розвиток і дозрівання плоду (ВВСН 71-89) | 0,2 |