Laravel
Quantове поле (Випуск 2_2023) Digital Field

Кожного року змінюються умови вирощування с/г культур (погодні фактори, потенціал гибридів, економічні можливості, системи, технології, тощо). І кожного року наша компанія в пошуку найкращих рішень. 
В цьому році НВК КВАДРАТ приймає участь в спільному партнерському проекті с Presicion Planting на базі міжнародного центру з точного землеробства AgriLab на демо-полігоні Digital Field. 
23 червня, на дослідних полях Agrilab, проходив навчально-демонстраційний семінар «Точний і раціональний старт - запорука продуктивних та прибуткових посівів». На ньому  було розкрито багато важливих питань, щодо професійного підходу до вирощування с/г культур (таких як - якісний посів, економічні рішення під час війні, агроаналітика, сучасні технології, якість посівного матеріалу та його потенціал, науковий підхід до систем живлення та стартових добрив). Аграрії могли оглянути посіви та оцінити проміжні результати цих технологій в полі.
НВК КВАДРАТ прийняло активну участь у цьому заході. Фахівці компанії ознайомили присутніх з продуктами та технологіями стартового внесення TM Quantum. 

Ділимося проміжними результатами з поля, де закладено дослід з використанням стартових рідких добрив Квантум Діафан Action 5-20-5 (0/25/45 л/га) на кукурудзі за технологією In-Furrow + КАС - 100 л/га, а також внесення 25 л/га Квантум Діафан Action 5-20-5 з додаванням різних норм КАСу.

2023-07-05