Комплекс 100% хелатованих EDTA мікроелементів з високим вмістом азоту, збагачений кальцієм та магнієм. Призначений для позакореневого підживлення зернових, технічних, плодоовочевих та ягідних культур на протязі всього вегетаційного періоду.
Технологія ЕКСТРА-хелатування забезпечує відмінну сумісність в бакових сумішах з концентрованими NPK добривами, біостимуляторами та засобами захисту рослин.
Катіони Mg, Ca, Zn, Mn, Cu, Fe, Co, Ni хелатовані EDTA
Для стимулювання проростання насіння та формування розвиненої кореневої системи зернових та технічних культур, рекомендується використовувати Квантум ПЛАТІНУМ при протруєнні насіння в нормі 2-3 л/т. Для додаткового забезпечення фосфором та цинком, рекомендовано застосування у баковій суміші добрив Квантум СРКЗ (0,8-1,0 л/т) та Квантум Т80 (0,5-1,0 л/т) з метою підвищення посухостійкості та стимуляції коренетворення.
Для досягнення кращих результатів рекомендуємо виконувати підживлення в комплексі з іншими препаратами (згідно технологічних схем для відповідної культури).
Ґрунтове внесення (технологія In-Furrow). Можливе сумісне застосування Квантум Платінум з рідкими стартовими добривами Квантум Диафан у нормі 1-3 л/га.
Культура | Фаза росту і розвитку | Норма витрати, л/га |
Озима і яра пшениця, озимий і ярий ячмінь | Кущення (ВВСН 21-29) | 1,0 |
Вихід в трубку – прапорцевий лист (ВВСН 30-49) | 2,0 | |
Молочно - воскова стиглість (ВВСН 83-87) | 1,0 | |
Кукурудза | 3-5 листків (ВВСН 13-15) | 1,0 |
6-8 листків (ВВСН 16-18) | 2,0 | |
Соняшник | 2-3 пар листків (ВВСН 14-16) | 1,0-2,0 |
5-6 пар листків (10-12 листків) (ВВСН 30-33) | 2,0-2,5 | |
Бутонізація (фаза зірочки) (ВВСН 51-55) | 2,0-2,5 | |
Озимий і ярий ріпак, гірчиця | Весняна розетка – стеблування (ВВСН 21-39) | 1,0-2,0 |
Бутонізація - перед цвітінням (ВВСН 50-61) | 2,0 | |
Формування насіння (ВВСН 71-79) | 1,0 | |
Соя, горох | 3-5 трійчастих листків (ВВСН 14-16) | 1,0 |
Бутонізація – початок цвітіння (ВВСН 51-61) | 2,5-3,0 | |
Формування бобів (ВВСН 71-79) | 1,0 |
Культура | Фаза росту і розвитку | Норма витрати, л/га |
Цукровий і кормовий буряки | 4-6 листків - змикання листків в рядках (ВВСН 14-34) | 1,0-2,0 |
Змикання листків в міжряддях – ріст коренеплодів (ВВСН 35-49) | 2,0 | |
Картопля | Стеблування (ВВСН 21-39) | 2,0 |
Бутонізація - початок в’янення і відмирання бадилля (ВВСН 51-97) (з інтервалом 7-10 днів) |
2,5 | |
Томати, перець, баклажан | Повне цвітіння - достигання (ВВСН 64-89) (з інтервалом 7-10 днів) | 1,0-2,0 |
Огірки | Ріст та розвиток листків (ВВСН 13-29) (з інтервалом 7-10 днів) | 2,0 |
Плодоношення (ВВСН 71-89) (з інтервалом 7-10 днів) | 2,0 | |
Морква | 4-6 справжніх листків (ВВСН 14-16) | 2,0 |
Ріст коренеплоду (ВВСН 41-49) (з інтервалом 7-10 днів) | 2,0 | |
Цибуля, часник |
Початку формування - кінець наливу цибулин (ВВСН 41-49) (з інтервалом 7-10 днів) |
2,0-3,0 |
Капуста | Формування качана (ВВСН 41-49) (з інтервалом 7-10 днів) | 2,0-3,0 |
Культура | Фаза росту і розвитку | Норма витрати, л/100 л води |
Зерняткові (яблуня, груша, айва) | Цвітіння (ВВСН 60-69) | 0,2-0,3 |
Після цвітіння (ВВСН 71-72) | 0,3-0,4 | |
Ріст плодів - збір врожаю (ВВСН 74-89) (з інтервалом 7-10 днів) | 0,2-0,3 | |
Кісточкові (абрикос, персик, черешня, вишня) | Опадання пелюсток (ВВСН 67-69) | 0,2-0,3 |
Ріст зав’язі (ВВСН 71-73) (з інтервалом 7-10 днів) | 0,3-0,4 | |
Виноград | Цвітіння (ВВСН 61-69) | 0,2-0,3 |
Ріст ягід (ВВСН 71-79) (з інтервалом 7-10 днів) | 0,3-0,4 | |
Ягідні (суниця, смородина, малина) | Початок цвітіння (ВВСН 61-64) | 0,5-0,8 |
Кінець цвітіння (ВВСН 65-69) (з інтервалом 7-10 днів) | 0,5-0,8 | |
Горіх | Закладка та розвиток плоду (ВВСН 71-89) (з інтервалом 7-10 днів) |
0,2-0,4 |