Комплекс 100% хелатованих EDTA мікроелементів з високим вмістом азоту, збагачений кальцієм та магнієм. Призначений для позакореневого підживлення зернових, технічних, плодоовочевих та ягідних культур на протязі всього вегетаційного періоду.
Технологія ЕКСТРА-хелатування забезпечує відмінну сумісність в бакових сумішах з концентрованими NPK добривами, біостимуляторами та засобами захисту рослин.
Для стимулювання проростання насіння та формування розвиненої кореневої системи зернових та технічних культур, рекомендується використовувати Квантум ПЛАТІНУМ при протруєнні насіння в нормі 2-3 л/т. Для додаткового забезпечення фосфором та цинком, рекомендовано застосування у баковій суміші добрив Квантум СРКЗ (0,8-1,0 л/т) та Квантум Т80 (0,5-1,0 л/т) з метою підвищення посухостійкості та стимуляції коренетворення.
Для досягнення кращих результатів рекомендуємо виконувати підживлення в комплексі з іншими препаратами (згідно технологічних схем для відповідної культури).
Ґрунтове внесення (технологія In-Furrow). Можливе сумісне застосування Квантум Платінум з рідкими стартовими добривами Квантум Диафан у нормі 1-3 л/га.
Культура | Фаза росту і розвитку | Норма витрати, л/га |
Озима і яра пшениця, озимий і ярий ячмінь | Кущення (ВВСН 21-29) | 1,0 |
Вихід в трубку – прапорцевий лист (ВВСН 30-49) | 2,0 | |
Молочно - воскова стиглість (ВВСН 83-87) | 1,0 | |
Кукурудза | 3-5 листків (ВВСН 13-15) | 1,0 |
6-8 листків (ВВСН 16-18) | 2,0 | |
Соняшник | 2-3 пар листків (ВВСН 14-16) | 1,0-2,0 |
5-6 пар листків (10-12 листків) (ВВСН 30-33) | 2,0-2,5 | |
Озимий і ярий ріпак, гірчиця | Весняна розетка – стеблування (ВВСН 21-39) | 1,0-2,0 |
Бутонізація - перед цвітінням (ВВСН 50-61) | 2,0 | |
Формування насіння (ВВСН 71-79) | 1,0 | |
Соя, горох | 3-5 трійчастих листків (ВВСН 14-16) | 1,0 |
Бутонізація – початок цвітіння (ВВСН 51-61) | 2,5-3,0 | |
Формування бобів (ВВСН 71-79) | 1,0 |
Культура | Фаза росту і розвитку | Норма витрати, л/га |
Цукровий і кормовий буряки | 4-6 листків - змикання листків в рядках (ВВСН 14-34) | 1,0-2,0 |
Змикання листків в міжряддях – ріст коренеплодів (ВВСН 35-49) | 2,0 | |
Картопля | Стеблування (ВВСН 21-39) | 2,0 |
Бутонізація - початок в’янення і відмирання бадилля (ВВСН 51-97) (з інтервалом 7-10 днів) | 2,5 | |
Томати, перець, баклажан | Повне цвітіння - достигання (ВВСН 64-89) (з інтервалом 7-10 днів) | 1,0-2,0 |
Огірки | Ріст та розвиток листків (ВВСН 13-29) (з інтервалом 7-10 днів) | 2,0 |
Плодоношення (ВВСН 71-89) (з інтервалом 7-10 днів) | 2,0 | |
Морква | 4-6 справжніх листків (ВВСН 14-16) | 2,0 |
Ріст коренеплоду (ВВСН 41-49) (з інтервалом 7-10 днів) | 2,0 | |
Цибуля, часник | Початку формування - кінець наливу цибулин (ВВСН 41-49) (з інтервалом 7-10 днів) | 2,0-3,0 |
Капуста | Формування качана (ВВСН 41-49) (з інтервалом 7-10 днів) | 2,0-3,0 |
Культура | Фаза росту і розвитку | Норма витрати, л/100 л води |
Зерняткові (яблуня, груша, айва) | Цвітіння (ВВСН 60-69) | 0,1 |
Після цвітіння (ВВСН 71-72) | 0,1 - 0,2 | |
Ріст плодів - збір врожаю (ВВСН 74-89) (з інтервалом 7-10 днів) | 0,1 | |
Кісточкові (абрикос, персик, черешня, вишня) | Опадання пелюсток (ВВСН 67-69) | 0,1 |
Ріст зав’язі (ВВСН 71-73) (з інтервалом 7-10 днів) | 0,2 | |
Виноград | Цвітіння (ВВСН 61-69) | 0,1 |
Ріст ягід (ВВСН 71-79) (з інтервалом 7-10 днів) | 0,2 | |
Ягідні (суниця, смородина, малина) | Початок цвітіння (ВВСН 61-64) | 0,7 |
Кінець цвітіння (ВВСН 65-69) (з інтервалом 7-10 днів) | 0,7 | |
Горіх | Закладка та розвиток плоду (ВВСН 71-89) (з інтервалом 7-10 днів) |
0,1 - 0,2 |