Квантум Грін Актив

Laravel
Квантум Грін Актив

Висококонцентроване рідке азотне добриво для позакореневого підживлення рослин. Збагачене магнієм, сіркою та мікроелементами, додатково містить комплекс амінокислот рослинного походження для підвищення стресостійкості та засвоєння елементів живлення.


 

Хімічний склад та властивості:

 

  • N – 30% (300 г/л)
  • MgO – 3,3% (33 г/л)
  • SO3 – 0,3% (3 г/л)
  • Fe – 0,2% (2 г/л)
  • Zn – 0,1% (1 г/л)
  • Mn – 0,1% (1 г/л)
  • Cu – 0,1% (1 г/л)
  • В – 0,1% (1 г/л)
  • Мо – 0,01% (0,1 г/л)
  • Со – 0,001% (0,01 г/л)
  • Амінокислоти – 5% (50 г/л)
  • рН – 5,5-6,5
  • Густина – 1,28-1,35 кг/л

 

Склад наведено у % w/v (маса/об’єм) - 1% w/v = 10 г/л

 

 

N – формування фотосинтетичного апарату, складова частина білка і хлорофілу.

Mg – складова частина хлорофілу, бере участь у процесі біосинтезу хлорофілу, активації і зв’язування ензимів, енергетичному забезпеченні клітини, розподілі фотоасимілятів.

Fe, Mo – біосинтез хлорофілу та його попередників, вплив на швидкість транспорту електронів, структурну та функціональну інтеграцію мембран та на інтенсивність фотосинтезу.

Cu, Mn, Zn – задіяні в біохімічних процесах під час дихання і фотосинтезу, формуванні реакційних центрів та світлозбираючих комплексів, перенесенні електронів від ФС II до ФС I, необхідні в окисно-відновних ферментативних реакціях, в реакціях циклу трикарбонових кислот. Амінокислоти гліцин і глутамінова кислота є основними метаболітами в процесі утворення тканин та синтезу хлорофілу.

 

 

Дія та переваги мікродобрива

 

  • використовується в якості ефективного джерела азоту при позакореневому підживленні у періоди підвищеної потреби рослин в азоті та у критичні фази розвитку культур; 
  • покращує ріст і розвиток культур, дозволяє відкоригувати дефіцит азоту;
  • інтенсифікує ріст біомаси, підвищує вміст хлорофілу та стимулює фотосинтетичну активність; 
  • підвищує вміст білку та якісні показники урожаю;
  • амінокислоти підвищують проникність елементів живлення, активують ферментну захисну систему, сприяють підвищенню стресостійкості та подоланню рослинами наслідків негативних умов.

 

 

Рекомендовані норми витрат Квантум Грін Актив рН

 

Польові культури
Культура Фаза росту і розвитку Норма витрати, л/га
Зернові колосові Кущення (ВВСН 21-29) 2,5-5,0
Вихід в трубку – прапорцевий лист (ВВСН 30-49) 2,5-5,0
Молочно-воскова стиглість (ВВСН 83-87) 2,5-5,0
Кукурудза 3-5 листків (ВВСН 13-15) 2,5-5,0
6-8 листків (ВВСН 16-18) 2,5-5,0

Початок витягування стебла – початок викидання волотей (ВВСН 30-51)

(з інтервалом 7-10 днів)

2,5-5,0
Соняшник 2-3 пар листків (ВВСН 14-16) 2,5-5,0
5-6 пар листків (10-12 листків) (ВВСН 30-33) 2,5-5,0
Ріпак 4-6 листків (перед зимою, для озимого ріпаку) (ВВСН 14-16)  2,5-5,0
Весняна розетка – стеблування (ВВСН 21-39) 2,5-5,0
Бутонізація – перед цвітінням (ВВСН 50-61) 2,5-5,0
Формування насіння (ВВСН 71-79) 2,5-5,0
Соя, горох 3-5 трійчастих листків (ВВСН 14-16) 2,5-5,0
Бутонізація – початок цвітіння (ВВСН 51-61) 2,0-4,0
Формування бобів (ВВСН 71-79) 2,0-4,0
Овочеві культури
Культура Фаза росту і розвитку Норма витрати, л/га
Цукровий і кормовий буряки 4-6 листків – змикання листків в рядках (ВВСН 14-34) 2,5-5,0
Змикання листків в міжряддях – ріст коренеплодів (ВВСН 35-49) 2,5-5,0
Картопля Стеблування (ВВСН 21-39) 2,0-4,0

Бутонізація – початок в’янення і відмирання бадилля (ВВСН 51-97)

(з інтервалом 7-10 днів)

2,0-4,0
Томати, перець, баклажан 5-8 листків (BBCH 15–18) 2,0-4,0

Бутонізація – початок достигання плодів (ВВСН 51-71)

(з інтервалом 7-10 днів) 

2,0-4,0
Огірки Ріст та розвиток листків (ВВСН 13-29) (з інтервалом 7-10 днів) 2,0-4,0
Бутонізація – плодоношення (ВВСН 51-89) (з інтервалом 7-10 днів) 2,0-4,0
Морква 4-6 справжніх листків (ВВСН 14-16) 2,0-4,0
Ріст коренеплоду (ВВСН 41-49) (з інтервалом 7-10 днів) 2,0-4,0
Цибуля, часник

Початку формування – кінець наливу цибулин (ВВСН 41-49)

(з інтервалом 7-10 днів)

2,0-4,0
Капуста Формування качана (ВВСН 41-49) (з інтервалом 7-10 днів) 2,0-4,0
Плодово-ягідні культури
Культура Фаза росту і розвитку Норма витрати, л/100 л води
Зерняткові (яблуня, груша, айва) Бутонізація (ВВСН 51-59) 0,3-0,7
Після цвітіння (ВВСН 71-72) 0,3-0,7
Ріст плодів – збір врожаю (ВВСН 74-89) (з інтервалом 7-10 днів) 0,3-0,7
Кісточкові (абрикос, персик, черешня, вишня) Бутонізація (ВВСН 51-59) 0,3-0,7
Опадання пелюсток (ВВСН 67-69) 0,3-0,7
Ріст зав’язі (ВВСН 71-73) (з інтервалом 7-10 днів) 0,3-0,7
Виноград Цвітіння (ВВСН 61-69) 0,3-0,7
Ріст ягід (ВВСН 71-79) (з інтервалом 7-10 днів) 0,3-0,7
Ягідні (суниця, смородина, малина) Ріст листків, початок формування столонів – бутонізація (ВВСН 41-59) 2,0-4,0
Період цвітіння (ВВСН 61-69) (з інтервалом 7-10 днів) 0,7-1,2
Горіх Закладка та розвиток плоду (ВВСН 71-89) (з інтервалом 7-10 днів) 0,3-0,7