Квантум Гіббон

Laravel
Квантум Гіббон

Добриво-стимулятор росту рослин та набору маси плодів. Рідка, стабільна формуляція

дозволяє ефективно використовувати продукт навіть у низьких нормах застосування.

 

 

Хімічний склад та властивості:

 

  • N – 0,25 % (2,5 г/л)
  • Гібереліни (GA3) – 2,0 % (20 г/л)
  • Органічні кислоти – 0,5% (5 г/л)

 

 

Препарат застосовується з метою стимуляції:

 

  • партенокарпії;
  • утворення та подовження пагонів;
  • утворення однорідних плодів;
  • росту та набору маси плодів;
  • прорідження суцвіть винограду.

 

 

Позакореневе підживлення

 
У період цвітіння за несприятливих умов (низькі температури повітря та приморозки) обробка проводиться не пізніше ніж через 12-24 годин дії негативного фактору. Підживлення можна проводити при температурі повітря не нижче +5°C.

 

Під час проведення позакореневого підживлення витрата робочого розчину:

  • для польових, овочевих культур – 200-400 л/га,
  • для винограду та плодових культур – 500-1000 л/га.

 

Робочий розчин готують безпосередньо перед внесенням. Заповнюють бак на 2/3 водою та при перемішуванні послідовно додають компоненти, дочекавшись рівномірного перемішування попереднього компонента. Обприскування проводити зранку або ввечері. Оптимальна температура повітря +10-25°С, швидкість вітру до 5 м/с.

 

Застереження. Не рекомендується виконувати обробку в умовах дії низьких або високих температур повітря, інтенсивного сонячного випромінювання та сильного вітру.

 

 

Сумісність з іншими агрохімікатами

 

Можливе сумісне внесення Квантум Гіббон разом із засобами захисту рослин та іншими добривами, але не рекомендується суміщати підживлення з обробкою гербіцидами. Перед змішуванням рекомендується перевірити сумісність препаратів: тестове приготування робочого розчину не повинне давати осад. Допускається незначне помутніння.

 

 

Рекомендовані норми застосування добрива

Овочеві культури
Культура Мета обробки Фаза росту

Норма витрати,

мл/100 л води

Томати, баклажани Для покращення якості та кількості плодів На початку цвітіння (BBCH 61) 55-110
Картопля Стимуляція росту пагонів

Обробка бульб перед садінням

(занурення у розчин) (BBCH 00)

25
Плодово-ягідні культури
Культура Мета обробки Фаза росту

Норма витрати,

мл/100 л

Виноград столовий, безкісточковий Видовження пагонів

Перед цвітінням,

при довженні лози 4-8 см

45-85

(з нормою витрати робочого розчину не менше 300 л/га)

Прорідження 30-40 % цвітіння (BBCH 62-64) 45-85
Збільшення розміру ягід

Період наливу ягід

(при діаметрі ягід 3-4 мм) (BBCH 71-72)

45-200
Інші столові сорти Збільшення розміру ягід

Період наливу ягід

(при діаметрі ягід 3-4 мм). Для одержання однорідних, більших ягід обробку повторюють через 8-10 днів (BBCH 71-72)

25-45

(з нормою витрати робочого розчину 1000 л/га)

Груша Стимуляція партенокарпії і розвитку плодів Початок цвітіння (20-30% квітів) – повне цвітіння (BBCH 62-63)

55-110

(з нормою витрати робочого розчину не менше 300 л/га)

Яблуня Запобігання утворення сітки (побуріння), покращення однорідності та укрупнення плодів у відповідності зі стандартами сорту 4 обробки з інтервалом 10 днів, починаючи з кінця цвітіння (BBCH 69) 45-85
Черешня Покращення забарвлення, консистенції, розміру та міцності плодів (обробку проводити у вечірній час) 1-2 обробки на початку дозрівання (BBCH 81) 45-110
Вишня Стимулювання плодоношення, формування плодових утворень 1 обробка на 14-28 день після цвітіння (BBCH 81-82) 20-50
Інші кісточкові Покращення показників розміру та міцності плодів 1 обробка за 1-4 тижні до збору врожаю (BBCH 85-86) 45-150
Суниця Стимуляція набору маси ягід За 10-15 днів до цвітіння (BBCH 56-57) 85-150
Стимуляція утворення сланців 1 обробка материнських рослин 10-30 днів після посадки 25-45