Концентроване мідне мікродобриво з вираженою антибактеріальною та фунгіцидною дією.
Містить спеціальний біоактивний органічний комплекс міді (інноваційна розробка
компанії «Квадрат»).
Застосовуються для позакореневого підживлення чутливих до дефіциту
міді культур, також з метою профілактики та захисту від бактеріальних та грибкових хвороб.
Препарат містить спеціальний біоактивний органічний комплекс міді. Застосовується з метою:
При змішуванні з водою, утворюється суспензія з малими за розміром частинками міді, яка забезпечує рівномірне покриття робочим розчином, має кращий контакт міді із листкової поверхні рослин та найкращу фунгіцидну та бактерицидну активність.
Квантум КопперФілд має контактну фунгіцидну та бактерицидну дією проти широкого спектру збудників хвороб. Препарат забезпечує захисну профілактичну дію проти фітофторозу, парші, альтернаріозу, пероноспорозу, антракнозу та інших патогенів. Ефективний проти бактеріальних хвороб.
В умовах дефіциту міді (за результатами візуальної чи лабораторної діагностики), для всіх культур (особливо для плодово-ягідних та овочевих) рекомендується виконувати повторні обробки з інтервалом 7-10 днів.
Для досягнення кращих результатів, рекомендуємо виконувати підживлення в комплексі з іншими препаратами згідно з технологічними схемами для відповідної культури.
Можливе сумісне внесення Квантум КопперФілд разом із засобами захисту рослин та іншими добривами, за винятком фосфоровмісних препаратів та продуктів, які утворюють кислу реакцію бакової суміші.
Наведені рекомендації не є вичерпними та враховуючи широкий спектр можливих варіантів застосування препарату, також можливе його використання в інший спосіб. У разі потреби, рекомендується звертатися за консультацією до виробника.
Увага! Квантум КопперФілд володіє вираженою профілактичною та захисною дією, особливо при перших ознаках прояву інфекції, однак не є фунгіцидом! У разі високого рівня зараженості та інтенсивного поширення патогенів, рекомендується застосовувати додаткові засоби захисту рослин специфічної дії.
Культура | Хвороби | Норма витрати, л/га |
Пшениця, овес, ячмінь | Гельмінтоспоріоз, септоріоз, фузаріози | 2,5 |
Кукурудза |
Стеблові гнилі, плямистість листя, бактеріальні гнилі, бактеріальне в’янення (вілт) |
2,5 |
Озимий і ярий ріпак, гірчиця |
Пероноспороз або несправжня борошниста роса, бактеріоз коренів ріпаку, кільцева плямистість |
2,5 |
Соя, горох |
Звичайна та бактеріальна плямистість, іржа сої, аскохітоз гороху, бактеріальний опік гороху |
2,5-3,0 |
Культура | Хвороби | Норма витрати, л/га |
Цукровий, кормовий, столовий буряк | Несправжня борошниста роса або пероноспороз, іржа | 2,5 |
Томати | Бактеріальне в'янення та виразка, бактеріальні плямистості, альтернаріоз, септоріоз, фітофтороз, кутаста плямистість листя | 2,5 |
Перець | Бактеріальна плямистість, бактеріальний рак | 2,5 |
Гарбузові (огірки, дині, гарбуз, кавун та ін.) | Несправжня борошниста роса або пероноспороз, бактеріальні плямистості | 2,5 |
Картопля | Альтернаріоз, фітофтороз картоплі | 2,5 |
Культура | Хвороби | Норма витрати, л/100 л води |
Виноград | Мілдью (несправжня борошниста роса), оїдіум | 0,4-0,8 |
Зерняткові (яблуня, груша, айва) | Парша | 0,4-0,8 |
Кісточкові (абрикос, персик, черешня, вишня, слива) | Дірчаста плямистість, парша абрикосу, бактеріальний рак, фітофтороз та гниль кори персику | 0,4-0,8 |
Суниця | Плямистість листків, сіра гниль | 0,7-0,9 |
Горіхи | Бактеріальний опік | 0,4-0,8 |